A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Termeni si conditii - Lucrari de licenta

Telefon: 0755 370 933 | E-mail: contact@licente.info

Termeni si conditii

Folosind acest site, acceptati Termeni si Conditii de Utilizare precum si conditiile descrise in aceasta denegare de responsabilitate. Daca nu sunteti de acord cu vreun aspect al acestei denegari, nu folositi acest website.

Acest site este un proiect online care are ca obiectiv schimbul de idei specifice activitatii de documentare si informare precum si facilitarea accesului altor utilizatori la acest schimb de idei si oportunitatea de a impartasi propriul continut si materiale de cercetare cu alti utilizatori. Utilizatorii au dreptul sa utilizeze oferta numai in scopuri legale. Nu ne asumam raspunderea pentru actiunile utilizatorilor care incalca normele legale in vigoare privitoare la dreptul de autor si sustinerea oricarui tip de examen. Toate drepturile asupra materialelor de pe acest site apartin autorilor acestora Conform Art.7 din Legea 8/1996 (privind dreptul de autor si drepturile conexe).

Obiectivele licente.info sunt perfect clare: dorim sa ajutam studentii in atingerea succesului academic prin studiu si documentare si de asemenea sa incurajam dezvoltarea personala si auto-imbunatatirea cunostintelor.

Licente.info nu incurajeaza sub nici o forma plagiatul, ci ofera utilizatorilor interesati doar bibliografie ( materialul necesar realizarii propriei lucrari) , consultanta si suport logistic. Documentele care sunt puse la dispozitia utilizatorilor prin intermediul acestui site servesc exclusiv ca bibliografie, sursa de documentare si informare in vederea realizarii unei lucrari personale.

ATENTIE:
Pentru a fi in deplina LEGALITATE aveti permisiunea de a utiliza documentele puse la dispozitie NUMAI in urmatoarele moduri:
- ca sursa suplimentara de intelegere a subiectului (documentare)
- ca sursa de idei / rationamente pentru activitati de cercetare proprii (cercetare)
- ca si bibliografie

Va multumim pentru respectul aratat drepturilor de autor si va rugam sa intelegeti ca aceste documente nu pot fi prezentate de catre utilizatori drept lucrari proprii in fata unei comisii de examinare. Utlizatorii sunt de acord sa distruga documentele puse la dispozitie imediat dupa finalizarea documentarii. Nici un material nu poate fi multiplicat, distribuit si nici folosit fara o citare corecta. De asemenea vrem sa va informam ca si profesorii Dvs stiu probabil de acest site, astfel ca va rugam sa fiti precauti.

Va multumim, licente.info